–  BADKAMERS

U wilt uw badkamer laten verbouwen? Wij doen zowel kleine als grote badkamer verbouwingen, en alle bijkomende werkzaamheden. Ook een badkamermeubel kunnen wij op maat maken, dit is qua prijs meestal gunstiger als een meubel uit de winkel.

–   KEUKENS OP MAAT

Het bouwen van een keuken op maat, daar lopen wij warm voor. Voordat we beginnen maken we een zorgvuldig plan van aanpak, zodat er geen verrassingen kunnen optreden. Ook het installeren van keukens doen we graag, ongeacht waar u de keuken heeft gekocht.

–  LAMINAAT LEGGEN

Wij zijn ervaren in het leggen van laminaat en kunnen deze opdracht met kwaliteit voor u uitvoeren..

–  TIMMERWERKZAAMHEDEN

Wat betreft timmerwerkzaamheden zijn er legio mogelijkheden, te uitgebreid om te vermelden op de website. Zoekt u iemand voor timmerwerkzaamheden in of rond uw woning? Zoek dan niet verder. Geef uw wensen door, en samen met u gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

–  KLEINE EN GROTE VERBOUWINGEN

Wilt u uw woning laten verbouwen? Laat ons uw verbouwing uitvoeren. Wij voeren elke verbouwing precies zo uit zoals u het wilt, en op de beste manier. Hierdoor heeft u de verbouwing snel achter de rug, met zo weinig mogelijk overlast.

–  NIEUWBOUW & WINKELVERBOUWING

Ook voor nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht! Heeft u al een bouwtekening, of wilt u een ontwerp laten maken? Wij regelen het voor u. Neem contact op voor persoonlijk advies over het ontwerp en de eventuele ontwikkelingen of technieken.