Ned-Klus & Onderhoud heeft ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende projecten. Wij kunnen met u meedenken, en proberen een oplossing voor uw klussen te vinden, passend bij uw wensen. We bekijken elke klus individueel en komen natuurlijk persoonlijk langs om de klus op te nemen. Het voordeel hiervan is dat uw ideeën altijd aan bod komen en klussen goed worden afgesteld op uw voorkeuren.

We streven er niet alleen naar om een klus persoonlijk en volledig naar wens te maken. Wij willen goede kwaliteit leveren, en proberen daarnaast om uw klus voordelig te realiseren en snel op te leveren. Een offerte ligt al binnen een week bij u op de mat, waardoor u niet een eeuwigheid moet wachten en ijsberen over wat de voorwaarden zijn en wat een klus zal gaan kosten. We kunnen kwaliteit en een snelle levertijd garanderen omdat we al jarenlang bezig zijn met het verrichten van klussen en het tevreden stellen van de klant. Jarenlange ervaring zorgt er ook nog eens voor dat we hebben geleerd uit de praktijk wat wel en niet uit de voeten kan, zodat we elke klant tevreden kunnen houden.

Omdat we veelzijdig werken kunnen we u een hele lijst met werkzaamheden aanbieden. Zo kunnen we badkamers en keuken op maat in uw eigen smaak realiseren, maar kunnen we ook helpen met grote en kleine verbouwingen in uw woning of bedrijf. Niet alleen houden we ons bezig met verbouwingen maar zijn we ook bezig met vernieuwing en vervanging van kozijnen en kunnen we metsel- en timmerwerkzaamheden verrichten. Omdat we proberen mee te groeien met de innovaties van deze tijd kunnen we de werkzaamheden ook met steeds betere technieken volbrengen. Natuurlijk is het bij veel gevallen wel zo dat niets beter werkt als het ouderwetse handwerk, waardoor de technieken ook juist weer hetzelfde kunnen zijn als honderd jaar geleden.